Партньори

Онлайн магазин IV-AUTO.COM

Продажба на ксенони, ксенонови комплекти, крушки, парктроници


 
Въведете дума за търсене.
Разширено търсене
  
Кошницата е празна
 
  Начало » Условия за използване Вход   
Категории
Информация
Условия за използване

Регистриране

Ако сте нов потребител, трябва първо да се регистрирате, за да можете да използвате нашия електронен магазин. За това е необходимо да въведете следващата информация. Тук всички полета са задължителни, след това натиснете бутона ПРОДЪЛЖИ.

Попълване на личните данни

1. Име и фамилия – чрез тях ние ще контактуваме с вас. От вас зависи как искате да ви наричаме.

2. Валиден e-mail адрес - Ние ще го използваме, за да ви изпращаме съобщения за важни за вас събития като направена поръчка, потвърждение при регистриране, помощ при смяна на забравена парола. Заради естеството на получаваната от вас информация ви съветваме да пазите този адрес от достъп до него на чужди лица.

3. Актуален адрес на който ще бъде изпратена вашата поръчка. Можете да посочите адрес на вас роднина, приятел или по месторабота.

4. Информация за контакт  - телефонен номер, на който може да се свържем  с Вас, може и мобилен.

5. Опции – тук може да се абонирате за e-mail с новости, промоции и новини.

6. Парола - Тайна дума за разпознаване на вас като потребител (между 5 и 30 символа). Запомнете паролата си! НЕ я записвайте или оставяйте незащитена. Ако по някаква причина сте я забравили, ние ще ви помогнем да си въведете нова парола.

7. Повторно въвеждане на парола - Поради това, че по време на въвеждане не  виждате паролата си, а само символите 'звездичка' [*] и за избягване на грешка при въвеждане, трябва да повторите паролата още веднъж.


Поръчване на продуктите от кошницата

На всяка страница, предлагаща стоките на нашия магазин, имате възможност за избор на даден продукт и добавянето му в кошницата ви само с едно натискане на бутона "Купувам".

Справка за какво съдържа кошницата

Тук може да видите и обновите избраните от вас стоки, да побликувате вашето мнение за определен продукт, също така и да финализирате поръчката.

Изпращане на поръчката

При всяка промяна на състоянието на дадена поръчка ще получите e-mail от нас. Подробна информация за всички ваши поръчки и тяхното състояние винаги можете да получите Моят Профил->Последни покупки.

Продължи
FACEBOOK HARDTOP.BG TESSERA4X4.BG
Начало | Вход | Контакти
www.iv-auto.com webBGteam