Партньори

Онлайн магазин IV-AUTO.COM

Продажба на ксенони, ксенонови комплекти, крушки, парктроници


 
Въведете дума за търсене.
Разширено търсене
  
Кошницата е празна
 
  Начало » Заплащане и доставка Вход   
Категории
Информация
Заплащане и доставка на продуктите
I. Информация за регистрираните потребители.

На Ваше разположение са 2 варианта за заплащане на избраната от Вас доставка. След избора на продукта/продуктите във Вашата потребителска кошница, натиснете бутона "Финализиране".

Уверете се, че адресът за доставка е коректно въведен и актуален. Ако желаете, можете да ни изпратите допълнителна информация в полето "Коментари"; в противен случай оставете полето празно. Натиснете бутона "Продължи".


Изберете желания от Вас вариант:


1. Разплащане при доставка (наложен платеж).

Изберете опцията "Разплащане при доставка (наложен платеж)" и натиснете бутона "Продължи".
Уверете се, че всички Ваши данни са коректно въведени. При необходимост от корекция, натиснете бутона "Промяна" до съответното поле. Натиснете бутона "Потвърди".
В рамките на работния ден ще получите обаждане от наш служител за Вашето потвърждение на заявката.
След изпращане на пратката на куриер, ще получите уведомление на посочения e-mail адрес с номера на товарителницата и очакваната дата на доставка.


2. Плащане по банков път.

Изберете опцията "Предварително плащане по банков път" и натиснете бутона "Продължи".
Уверете се, че всички Ваши данни са коректно въведени. При необходимост от корекция, натиснете бутона "Промяна" до съответното поле.
Направете банков превод на сумата по поръчката на посочената банкова сметка и натиснете бутона "Потвърди".
След заверка на нашата сметка, ще получите обаждане от наш служител и уведомление на посочения e-mail адрес с номера на товарителницата и очакваната дата на доставка.


II. Поръчка без регистрация. (Съветваме Ви да отделите 2-3 минути, за да се регистрирате напълно безплатно като потребители. Така ще можете да използвате напълно възможностите и улесненията на нашия online-магазин.)

Изберете желания продукт/продукти във Вашата потребителска кошница. Натиснете бутона "Финализиране". Въведете коректно Вашите данни, необходими за доставката. Полетата със звездичка са задължителни. Натиснете бутона "Продължи".
Можете да въведете нов, различен адрес за доставка. Ако желаете, можете да ни изпратите допълнителна информация в полето "Коментари"; в противен случай оставете полето празно. Натиснете бутона "Продължи".


1. Разплащане при доставка (наложен платеж).

Изберете опцията "Разплащане при доставка (наложен платеж)" и натиснете бутона "Продължи". Уверете се, че всички Ваши данни са коректно въведени. При необходимост от корекция, натиснете бутона "Промяна" до съответното поле. Натиснете бутона "Потвърди".

В рамките на работния ден ще получите обаждане от наш служител за Вашето потвърждение на заявката.След изпращане на пратката на куриер, ще получите уведомление на посочения e-mail адрес с номера на товарителницата и очакваната дата на доставка.


2. Плащане по банков път.

Изберете опцията "Предварително плащане по банков път" и натиснете бутона "Продължи".Уверете се, че всички Ваши данни са коректно въведени. При необходимост от корекция, натиснете бутона "Промяна" до съответното поле. Направете банков превод на сумата по поръчката на посочената банкова сметка и натиснете бутона "Потвърди".След заверка на нашата сметка, ще получите обаждане от наш служител и уведомление на посочения e-mail адрес с номера на товарителницата и
очакваната дата на доставка.
Продължи
FACEBOOK HARDTOP.BG TESSERA4X4.BG
Начало | Вход | Контакти
www.iv-auto.com webBGteam